Betfair Vanliga frågor

Filtrera per kategori
Dina resultat (8 matchade dina kriterier)
  • Vad händer om jag glömmer mitt användarnamn och lösenord?

Om du har glömt ditt användarnamn klickar du bara på länken "Har du glömt ditt användarnamn?" under inloggningsavsnittet på webbplatsen. Ange din registrerade e-postadress och verifieringskoden som visas, så får du ett e-postmeddelande från oss med d

Mer

• Kan jag ha fler än ett Betfairkonto?

Nej, det är endast tillåtet med ett konto per kund. Eftersom du kan använda ditt befintliga Betfairkonto till alla aktiviteter på Betfair, behöver du inte ha flera konton. Om du har glömt användarnamn och lösenord till ditt befintliga konto kan du få

Mer

• Hur kan jag skydda mig bättre online?

Se upp för nätfiske i e-postmeddelanden. Betfairs e-postmeddelanden skickas alltid i samma format och med samma struktur. Vi ber dig aldrig att uppdatera dina uppgifter/lösenord genom att klicka på en länk i ett e-postmeddelande. Om du vill uppdater

Mer

• Kan jag ändra mitt användarnamn eller min kontovaluta?

Nej. Ditt användarnamn och din kontovaluta ställs in när du registrerar ditt konto och kan inte ändras efter det.

Mer

• När blir jag tillfrågad om att ange svaren på mina säkerhetsfrågor?

Du blir ombedd att svara på dina säkerhetsfrågor av många olika skäl. Frågorna är din garanti för att enbart du kan komma åt Betfair-kontot och för att se till att dina uppgifter är trygga. Det är troligast att du ombeds svara på frågorna: När du kon

Mer

• Hur många val kan jag kombinera i ett kombispel?

Du kan för närvarande välja upp till 25 spel i ett kombispel. Dessutom kan du lägga följande, heltäckande kombispel: Trixie – en trixie är ett heltäckande kombispel på tre val. Det består av 4 vad – 3 dubblar och 1 trippel. Patent – ett patent är ett

Mer

• Tvåstegsverifiering – vad innebär det och varför ska jag använda det?

Med Betfairs tvåstegsverifiering minskar risken för kontointrång. Förutom att du uppger ditt användarnamn och lösenord blir du ombedd av Betfair att uppge en engångskod, som skickas till din telefon via SMS alternativt visas i Google Authenticator-ap

Mer

• Vad gör jag om mitt Betfair-konto är låst?

Om du märker att ditt Betfair-konto är låst när du försöker logga in, vänligen kontakta Kundtjänst vi telefon. Det finns en rad olika anledningar till att ditt konto är låst; det vanligaste är att en kombination av fel användarnamn och lösenord har a

Mer