Betfair Vanliga frågor

Filtrera per kategori
Dina resultat (10 matchade dina kriterier)
  • Vad är premieavgiften?

Premieavgiften är den extra avgift som kan debiteras en väldigt liten andel (mindre än 0,5 %) av våra kunder. Avgiften gäller konton som konsekvent går med vinst och som uppfyller vissa kriterier. Observera att vi kontaktar dig innan du behöver betal

Mer

• Hur avslutar jag mitt Betfair-konto?

Om du vill avsluta ditt konto behöver du bara ringa eller skriva till oss från e-postadressen som finns registrerad i Betfair-kontot och begära att kontot ska avslutas. Vi tar då itu med det och skickar dig en bekräftelse. Du kan även stänga av dig s

Mer

• Vad är "Tillgängligt för spel"-saldo?

Ditt ‘Tillgängligt för spel’-saldo eller ‘Totalt tillgängligt’-saldo är belopp tillgängligt för dig att när som helst spela med. Ditt ‘Tillgängligt för spel’-saldo är ditt kontosaldo, minus (nuvarande) exponering av spel du har placerat men ännu inte

Mer

• Vad innebär "exponering"?

En av de grundläggande principerna på Betfair är att en kund bara får riskera pengar tillgängliga på kontot. Begreppet "exponering" (även kallat "aktuell exponering") representerar den mängd av pengar som redan har avsatts för att täcka ett vad på di

Mer

• Behöver jag betala premieavgiften?

Du behöver bara betala premieavgiften om ditt konto uppfyller samtliga följande kriterier under den tid du har haft det: Du går med vinst på kontot; De totala avgifter du har betalat understiger 20 % av din totala vinst; och Du satsar på fler än 250

Mer

• Kan jag ändra mitt användarnamn eller min kontovaluta?

Nej. Ditt användarnamn och din kontovaluta ställs in när du registrerar ditt konto och kan inte ändras efter det.

Mer

• Vad är provision och varför måste man betala det?

Betfair tar kommission på din nettovinst på en marknad, så du behöver bara betala kommission om det går bra för dig på en viss marknad. Om du gör en nettoförlust på en marknad betalar du ingen kommission. Kommissionen beräknas genom att nettovinsten

Mer

• Kombinerad verksamhet för Flutter Entertainment och The Stars Group - Vanliga frågor

Vanliga frågor kring den kombinerade verksamheten för Flutter Entertainment och The Stars Group. Klicka här för att se vanliga frågor relaterade till ansvarsfullt spelande. Betyder sammanslagningen att jag måste göra någonting som kund för att forts

Mer

• Varför verkar min kommissionsnivå variera i min kontosammanställning?

Kommissionsnivån i din kontosammanställning kan variera, till exempel mellan 4.8 och 5.2 %, fastän din kommissionsnivå ligger på 5 %. Vi försäkrar att din beräknade kommissionsnivå alltid beräknas korrekt, men på grund av avrundning på små belopp kan

Mer

• Vad är de rekommenderade tekniska kraven från din sida?

För den bästa upplevelsen vid användning av Betfair, så rekommenderar vi att du använder en av dessa platformar/webbläsare: Operativsystem: XP SP3+: Firefox - 49 eller senare Google chrome - 49 eller senare Operativsystem: Windows 7+: Internet Explor

Mer