När blir jag tillfrågad om att ange svaren på mina säkerhetsfrågor?

Du blir ombedd att svara på dina säkerhetsfrågor av många olika skäl. Frågorna är din garanti för att enbart du kan komma åt Betfair-kontot och för att se till att dina uppgifter är trygga.

Det är troligast att du ombeds svara på frågorna:

• När du kontaktar kundtjänsten per telefon
  • Om du e-postar till oss från en adress som vi inte har registrerad
  • Om du använder alternativet Glömt ditt lösenord?

Tänk på att Betfair aldrig ber dig avslöja ditt lösenord eller dina säkerhetsfrågor per e-post. Om du har några frågor om ett e-postmeddelande som påstås komma från Betfair ska du kontakta oss.