Hur stänger jag mitt konto?

Har du haft problem med någon av våra tjänster? Om så är fallet, vänligen meddela oss så undersöker vi gärna alla problem du har haft och ser om vi kan åtgärda detta.

Om du vill stänga ditt konto måste du kontakta kundtjänsten, som sedan stänger kontot åt dig.

Vi tillåter endast ett konto per kund. Att stänga kontot innebär att du inte kan öppna ett nytt konto vid ett senare tillfälle. Om du har stängt ett konto tidigare och vill öppna det igen, meddela oss.

Vi erbjuder också ett antal stängningsalternativ om du känner att du behöver en paus från spelandet. Du kan utesluta dig själv från Betfair
– i sex månader, ett år, tre år, fem år eller permanent. Vi har även alternativ som gränser och timeout. Ta en titt på vår webbplats om ansvarsfullt spelande här, eller läs mer om självuteslutning genom att klicka på dennalänk.