Vad ändras?

Vad ändras?

Sverige kommer att regleras med en ny licens från och med den 1 januari 2019. Det innebär en del förändringar enligt nedan.

Hur verifierar jag mitt konto?

Alla konton måste verifieras med BankID, och du måste ange personnummer vid registrering eller vid första inloggningen efter den 1 januari.

  
Betalningsmetoder

  • Om du vill ändra en befintlig betalningsmetod eller lägga till en ny måste den verifieras med BankID varje gång en ändring görs.
  • Alla betalningsmetoder som läggs till för ett svenskt konto måste tillhöra kunden som har registrerat kontot.
Image

Nya funktioner för ansvarsfullt spelande

  • Möjligheten att aktivera en tidsbaserad begränsning mellan en angiven tidsperiod, till exempel 20.00 och 00.00 på fredagar och lördagar. En återkommande timeout kan anges, och när den har tagits bort gäller en vänteperiod på 72 timmar
  • Obligatoriska timslånga sessionstider innebär att ett popup-meddelande visas för dig på alla produktkanaler. Meddelandet inkluderar information om sessionslängd och en sammanställning av vinster och förluster. Alla befintliga funktioner för tidsuppfattning och sessionstider tas bort
  • Det blir obligatoriskt att ange en insättningsgräns vid registrering eller vid första inloggningen efter den 1 januari.
ImageImage

Hjälpte det här?

Hittar du inte svaret du letar efter?

Det snabbaste sättet att komma i kontakt från 10:00 till 19:00