Vad är trading?

Trading är något av det bästa och mest unika med Betfair. Trading innebär att du gör flera satsningar på en marknad, försöker förbättra din ställning eller ser till att du går med vinst oavsett resultatet.

null

Du kan först boka ett val och sedan spela på samma val till ett högre pris, vilket garanterar att du går med vinst oavsett vad resultatet blir. Det är vad de flesta kunder kallar en grön bok, eftersom alla möjliga resultat ger vinst. Dessutom är risken nu noll, vilket innebär att inga pengar på kontot är låsta, så du kan satsa mer på andra marknader.

När du tradar ska du boka till ett lågt pris och spela till ett högre. Använd den prediktiva vinst- och förlustfunktionen eller vad händer om-funktionen (klicka på Fler valmöjligheter ovanför varje marknad när du har loggat in) och låt den sköta beräkningarna.

Det är ungefär som att köpa ett hus till ett pris och sedan sälja det till ett högre. Liveidrott är perfekt för trading och det är anledningen till att många evenemang på Betfair matchar många fler satsningar under tävlingens gång än innan evenemanget inleddes.

Hjälpte det här?

Hittar du inte svaret du letar efter?

Det snabbaste sättet att komma i kontakt från 10:00 till 19:00