Jag har problem med att installera programmet, vad ska jag göra?

Om du upplever problem med att installera programmet rekommenderar vi att du först avinstallerar programmet via Windows kontrollpanel – Lägg till/ta bort program Efter att du har tagit bort programmet kan du ladda ner installationsprogrammet igen. Om detta inte hjälper och problemet kvarstår ber vi dig kontakta vår Kundtjänst. Kontakta oss

Hjälpte det här?

Hittar du inte svaret du letar efter?

Det snabbaste sättet att komma i kontakt från 10:00 till 19:00