Jag har problem med att installera programmet, vad ska jag göra?

Om du upplever problem med att installera programmet rekommenderar vi att du först avinstallerar programmet via Windows kontrollpanel – Lägg till/ta bort program Efter att du har tagit bort programmet kan du ladda ner installationsprogrammet igen. Om detta inte hjälper och problemet kvarstår ber vi dig kontakta vår Kundtjänst. Kontakta oss